Alles besodemieternde zorgaanbieders en farmaceutische bedrijven

Waar ik mij altijd ontzettend kwaad over maak, zijn bedrijven die grof geld verdienen aan mensen die hen nodig hebben en domweg niet anders kunnen.
Allereerst de maffia die de farmaceutische bedrijven beheren. Zij maken medicijnen die zo duur zijn, dat ze onbetaalbaar zijn voor mensen die deze medicijnen hard nodig hebben om te overleven. En als ze niet door een zorverzekeraar worden vergoed, dan betekend het simpelweg dat deze mensen dood gaan, terwijl dat helemaal niet hoeft. En dat is natuurlijk wel zo walgelijk dat je gewoon zin om dit soort onmenselijke mensen op een grote bult te dumpen en vervolgens de fik er in te steken en daar dan een leuk feestje van te maken. Lachend toe kijken hoe ze in rook opgaan. Heerlijk lijkt me dat. Maar als je dit soort gedachten krijgt, snapt iedereen meteen wat dit soort mensen bij je los weten te maken. Puur en alleen door de onmacht, de oneerlijkheid en de walgelijkheid schieten dit soort gedachten door je heen. Het zijn de IS-ers van de farmaceutische bedrijven. Schijt hebben aan de zieken en de hulpbehoevenden en het aanbidden van het grote geld is almachtig. Mede dankzij hen wordt zorg langzamerhand alleen maar toegankelijk voor mensen met veel geld. Wat ik van deze mensen vind kan ik niet zeggen, want daar zijn nog geen vreselijke woorden voor uitgevonden. De bestaande benamingen voor dat soort afval zijn te lief en te zacht om ze uit te spreken.

Datzelfde geldt voor zorgaanbieders die miljarden verdienen aan zieken, hulpbehoevenden, ongeneeslijk zieken en oude mensen. Als ze er nou voor zorgden dat iedereen de juiste en respectvolle zorg zou krijgen, dan zou je ze die miljarden van harte gunnen. Maar bij velen is het tegendeel helaas de waarheid. En daar heeft de politiek ook een handje aan meegeholpen met hun achterlijke bezuinigingen om de grootgeldverdieners maar te spekken over de ruggen van dezefde hulpbehoevenden. 
Ik kan het maar niet snappen waarom vele mensen het moeilijk moeten hebben of zwaar moeten worden benadeeld, terwijl dat zoiets echt helemaal niet hoeft. Wat voor idee zit daar nou achter? Wat is daar de meerwaarde van? Hoe denken die mensen die zo egoistisch, onnadenkend en met oogkleppen op soms letterlijk over lijken gaan? Ik kan niet anders concluderen dat ook dit allemaal weer om dat rot geld gaat en dat een mensenleven niet meer voor hen betekend dan een bult stront die je wegspoelt en vervolgens geld bespaard.
HET IS OM ER KOTSMISSELIJK VAN TE WORDEN!