Bezoek aan prostitutie strafbaar stellen?

Tegenwoordig verzinnen mensen maar van alles om weer iets uit te bannen. Dit keer zijn de prostituees het slachtoffer van weer een groepje verveelde mensen die ergens tegen willen zijn. En ook dit antiprostitutiegroepje weet niet wat ze met hun flauwekul aanrichten wanneer ze hun zin kringen. Ze weten heel goed dat prostitutie niet uit te bannen is, dus dat willen ze dan ook niet aanvechten. Neee.... het bezoek aan een prostituee moet strafbaar worden gesteld. Uiteindelijk betekend dat gewoon dat ze de prostituees financieel de nek om draaien. En daarmee stimuleren ze aanranding en verkrachting. Mensen willen maar niet accepteren dat wij mensen ook maar gewoon dieren zijn. En die hebben van nature maar twee belangen. Dat is overleven en voortplanten. Wat daar allemaal omheen zit is door de mensheid zelf gecreëerd.

Of je het nou leuk vind of niet, mannen zijn voortplanters, jagers. En dat is geen slap excuus, dat is de werkelijkheid. Daarom bestaat prositutie al net zo lang als de mens. Er zijn nou eenmaal altijd al mannen geweest die om wat voor reden dan ook seks willen hebben en dat niet altijd in de privé sfeer kunnen krijgen. Daarom gaan ze naar een protituee. Waren die er niet, dan kunnen sommige mannen zo overstoomd raken dat ze zich aan vrouwen kunnen gaan vergrijpen. En iedere afwijzing kan extra frustraties met zich mee brengen, bijvoorbeeld bij de zoveelste poging om een vrouw te versieren. En gelukkig zijn daar dan de prostituees voor. Vrouwen en mannen die voor het vak van prostitutie hebben gekozen. Goed dat ze er zijn voor de mannen die eens een tussendoortje willen of voor de mannen die anders niet de mogelijkheid hebben om seks met een (seks) partner te kunnen hebben.
Ga je een bezoek aan een prostituee strafbaar stellen, dan kan dat zeer vervelende gevolgen hebben. Uiteraard moet gedwongen en ongewilde prostitutie worden aangepakt en mensen die daar bewust gebruik van maken worden gestraft.
Tegen het anti prostitutiebezoekgroepje zou ik willen zeggen; Wil je beslist ergens tegen zijn? Ga dan actie voeren tegen de armoede in ons land. Want wanneer je dat oplost, los je gelijk een groot deel van jullie prostitutie probleem op. Want wat jullie nu willen is
OM ER KOTSMISSELIJK VAN TE WORDEN