Kinderen het land uit donderen? Hoe ziek is Nederland?

Wat er toch aan de hand met dit ongelooflijke intolerate rot land?? Zijn het geen Katholieken die kinderen misbruiken, dan zijn het wel Christenen die kinderen uit een gezin rukken en vervolgens het land uit knikkeren. Is nu dit weer een nieuwe religieuze trend aan het worden? Die ouwe regeltjes en wetjes neuroot Gerd Leers heeft toch zijn zin gekregen. Mauro moet het land uit of hij mag even wat langer in Nederland blijven wanneer hij een studievisum aanvraagt. Die hele kliek egoïstische, onnadenkende en gevoelloze domme eigenheimers die hier achter staan zijn geen knip voor de neus waard. En die ouwe gek Gerd Leers met z'n ziekmakende ego kan nu met een nog langere nek zijn slogan "Een streng maar rechtvaardig asielbeleid" blijven roepen nu die hele rechtse politieke mensonterende rot bende er mee eens is dat hele gezinnen uit elkaar worden gerukt en mensen als Mauro het land uit worden gedeporteerd de ellende in. En die slogan "Een streng maar rechtvaardig asielbeleid" van die Gerd Leers is een slogan vol tegenstrijdigheden. Het is een slogan met een combinatie domme woorden die volledig met elkaar botsen. Er is helemaal niets rechtvaardig op het gebied van asielbeleid, behalve in de richting van mensen die geen enkele compassie hebben met hun medemens zoals die ouwe koloniale kinder deportatie aanbidder Gerd Leers met z'n zogenaamde medeleven, die ook nog word gesteund door zijn even zieke CDA partijgenoten, alsmede die uiterst rechtse kouwe kikkers richting allochtonen van de PVV met hun hoofddoekjes trauma en die vreselijke materialistische kapitalisten steunende alles verslinders van de VVD die maar niet kunnen begrijpen dat mensen gewoon mensen zijn en geen dingen die je maar kunt misbruiken als financiële melkkoeien en hardwerkende burger slaven. Op het punt van menselijkheid en medeleven kan het CDA een voorbeeldje nemen aan hun jongeren partij het CDJA. Die hanteren tenminste nog de grondbeginselen waarop het CDA ooit is opgebouwd en zijn fel tegen het uitzetten van mensen die in dezelfde situatie zitten als Mauro. Mensen die wel zielig zijn wanneer ze het land uit worden getrapt in een voor kinderen totaal onbekende wereld waar ze helemaal niets hebben en helemaal niets hebben te zoeken. Sterker nog, ze hebben er net zoveel te zoeken als de bedenkers van die belachelijke asielwetgeving. En tegen al die mensen die het er mee eens waren dat kinderen als Mauro uit hun gezinssituatie worden gerukt, hun vriendjes worden afgepakt, hun levenslust en plezier wordt ontnomen en het land uit worden getrapt, wil ik zeggen: Aan al die mensen die voor het uitzetten van kinderen als Mauro zijn wil ik zeggen: Heb je zelf kinderen? Zou je ze alles afpakken waar ze blij mee zijn en lief hebben? Zou je ze kwijt willen? Zou je ze naar een corrupt en gevaarlijk land sturen waar ze hun leven niet zeker zijn? De (pleeg)ouders van Mauro in ieder geval niet. Zoiets doe je geen enkel kind aan.

Kinderen zonder Nederlandse nationaliteit terug sturen naar het land van herkomst is natuurlijk op z’n zachtst gezegd te walgelijk voor woorden. De kinderen zijn in Nederland geboren of in een gastoudergezin geplaatst waar ze liefdevol zijn opgevoed en daardoor in Nederland zijn opgegroeid en dus gewoon Nederlander zijn, ondanks dat er op een stuk papier staat dat het anders is. Bovendien waren ze gewoon kinderen die niet eens weten wat asielzoeker zijn inhoud. Kinderen zoals Mauro zijn opgegroeid in een pleeggezin en zijn hun pleegouders als hun eigen ouders gaan zien. Die kun en mag je niet zomaar het land uit sodemieteren om een regeltje of een wetje. En de pleegouders zijn het kind als hun eigen kind gaan zien. Die pak je hun kind niet af. En dan zit hier een stelletje halve garen die als volksvertegenwoordigers (volksverlakkers) door het volk zijn gekozen en die zonder blikken of blozen met een staalharde en eigenwijze rot harses zo onmenselijk zijn om die kinderen die in Nederland zijn opgegroeid, liefde en warmte van pleegouders hebben gekregen en een toekomst proberen op te bouwen, terug durven te trappen naar het land waar ze volgens de papieren thuis horen. Walgelijk is dat. Zo ga je niet met mensen om en zeker niet met kinderen. Dat is hetzelfde wanneer je zomaar een willekeurig kind van straat plukt en midden in de jungle van Afrika dumpt met de opmerking “Zo, en red nu je reet er maar mee”. Zoiets doe je gewoon niet. En al helemaal niet nog eens na meer dan 5 jaar in Nederland te zijn opgegroeid. Sterker nog, zoiets doe je helemaal niet. Iets dergelijks moet binnen hooguit één jaar afgehandeld zijn of helemaal niet. Dan moeten ze hun zaakjes maar beter op orde hebben daar in Den Haag en niet kinderen voor hun laksheid laten opdraaien. Ze moeten alle kinderen die lang in Nederland zitten te wachten in een asielprocedure domweg hier laten. En ja, dat kost geld. Maar daar zitten ze niet om verlegen in Den Haag met al die bezuinigen die ze de burger achter in de strot drukken. En nogmaals; hadden ze hun zaakjes maar beter op orde moeten hebben. Dan verspillen ze het geld maar eens niet aan onzinnigheden, hoge bonussen en prestigeprojecten en besteden ze dat geld maar aan al die kinderen die veel te lang in een langdurige asielprocedure zitten te wachten op hun lot en die hier inmiddels zijn opgegroeid tot volwaardig Nederlander en het Nederlanderschap meer dan verdiend hebben na die lange onzekere lijdensweg die de overheid al die jaren over hen heeft uitgekotst. Gelukkig mogen zij rekenen op alle steun van de linkse partijen die tenminste wel weten wat een mensenleven waard is en dat je kinderen niet zomaar het land uit dondert en gelukkige gezinnen uit elkaar rukt.

Mauro heeft een brief gestuurd naar Gerd Leers. Of het wat helpt is maar de vraag, want veel menselijkheid zit er niet meer bij het CDA. Kinderen als Mauro verdienen een fatsoenlijk en gelukkig leven. En dat geldt ook voor de pleegouders die het kind na al die jaren als hun eigen kind is gaan zien en er van zijn gaan houden als hun eigen kind. En dan ruk je niet omwille van domme regeltjes hele gezinnen uit elkaar. Dat deden de Nazi's in de oorlog ook en dat mocht koste wat het kost nooit meer gebeuren. TOCH??? Wat gebeurd er nu dan? Er gaat helemaal niets boven het geluk van een mens. En zeker kinderen mag je niet straffen omdat ze nou toevallig het kind zijn van ouders die ergens in een langdurige asielprocedure zijn blijven hangen of hun kind op een vliegtuig hebben gezet in de hoop dat hun kind een gelukkige toekomst tegemoet gaat. Verwesterde kinderen ongewild naar een totaal ander land trappen is hetzelfde als de regering met niks de woestijn in schoppen en zeggen: “Maak er maar wat van”. Zo ga je niet met mensen om die dankzij meerjarige asielprocedures, oftewel laks gedrag en rare regels van deze regering, jin Nederland zijn opgegroeid en gewoon Nederlander zijn geworden. En dan komt die Gerd Leers tijdens het kontlikken van de PVV af en toe even uit die bruine hol van die PVV kruipen om te laten weten hoe erg hij het allemaal vind, maar dat regels regels zijn en om de coalitie maar in stand te houden er bij moet zeggen "Straks staan er meer Mauro's voor de deur die willen blijven". Ja en? Wat is het probleem? We hebben het over mensen hoor. Doe eens Christelijk Gerd (hard)Leers! Of is het geloof van het CDA in het bruine hol van die PVV blijven steken om die belachelijke destructieve ego coalitie maar wat in stand te houden. En ga nou niet roepen dat het kind wist dat het weer terug kon worden gestuurd naar z'n eigen land, want een kind van 10 begrijpt daar helemaal niks van. En ga ook niet roepen dat regels regels zijn, want regels en wetten zijn er om de mens te dienen. En hier dien je helemaal niemand mee behalve je eigen ego en een paar zure koppen van die PVV. Voor de rest trap je er mensen alleen maar mee de grond in. Wetjes en regels mogen nooit boven de menselijkheid staan. Nogmaals, regels en wetten horen de mens te dienen en daar mogen mensen nooit het slachtoffer van worden. En mocht dat wel zo zijn, dan zijn de mensen die dat uitvoeren en het steunen

om kotsmisselijk van te worden en het land uit te trappen meer dan waard!



Claudia de Breij zingt "Meneer de minister" over het negatieve besluit rond Mauro