Uit de kast???? Coming out????

Ben je homoseksueel, dan is het de bedoeling dat je “uit de kast” komt. "Coming out" noemen ze het ook wel heel trendy. Maar er is helemaal niks trendy aan. Het is eerder belachelijk en vernederend. Het is dan namelijk de bedoeling dat je moet vertellen dat je homoseksueel bent. En dan maar hopen dat het van iedereen mag en dat je als homo "geaccepteerd" wordt, wat zo achterlijk is dat het niet meer van deze tijd is en thuis hoort in de tijd dat religies nog alle vooroordelen achter in de strot van hun gelovige meelopers propte, zoals dat nog steeds in een groot aantal landen het geval is waar religie belangrijker is dan het geluk van hun medemens. Maar in een land als Nederland hoort dat domweg niet eens aan de orde ge zijn, omdat Nederland nog steeds koploper is wat de homotolerantie aan gaat, ondanks dat het door de komst van diverse uit de tijd geraakte religieuze ideeën en sommige achtergebleven culturen de grond in wordt geboord. 
Het "uit de kast komen" is toch zo intens belachelijk, omdat het heel normaal is dat een persoon zich tot een ander persoon aangetrokken voelt. Of dat nou iemand van je eigen geslacht is of van een ander geslacht, dat maakt helemaal niets uit. Bovendien is dat helemaal niets nieuws. Dat gebeurd al zolang de mens bestaat en komt ook voor in de dierenwereld. En reken er maar niet op dat de homoseksuele beestjes daarmee uit de kast komen.... of liever gezegd....; uit de struik komt. Maar die hebben dan ook niet een religie die dat de grond in boord. Trouwens, je komt toch ook niet uit de kast wanneer je hetero bent? Stel je eens voor dat iemand opeens op staat en in de groep gaat vertellen dat hij of zij hetero is. Dat zou iedereen belachelijk en lachwekkend vinden. Maar blijkbaar is het niet belachelijk om te vertellen dat je homoseksueel bent. Meestal vinden mensen dat zelfs nodig. En waarom?? Geen idee. Dat het ronduit achterlijk is, is een ding dat zeker is en het wordt vaak met de paplepel ingegoten. Wanneer ouders en leraren nou eerst eens zouden beginnen om tegen de kinderen te zeggen: "Wanneer jij later een vriendje of een vriendinnetje krijgt", dan ben je al een heel eind in de goeie richting.

In sommige landen wordt je zelfs opgehangen omdat je gelukkig bent met iemand van je eigen geslacht, terwijl mensen die anderen overhoop knallen als helden worden binnen gehaald. En waar komt dat allemaal vandaan?? Jawel, van al die religieuze achterlijkheden die de één of andere rare heilige heeft bedacht en dat soort idiote ideeën al die gelovige meelopers achter in de strot heeft gedrukt. Maar goed, in die tijd geloofden mensen in van alles en nog wat en lieten ze zich meeslepen door slimme religieuze praatjesmakers. Maar dat ze nu nog achter die rare waanideeën aan hollen is meer dan zielig en heel vervelend voor mensen die gewoon gelukkig en zichzelf willen zijn.

Wat dat betreft leven we nu in een tijd die op dat gebied achterlijker is dan 2000 jaar terug in de tijd van de echte grote beschavingen zoals de Egyptische en de Griekse beschaving. In die tijd was er niet eens naam voor een homo of een hetero en werd er niet eens over gesproken. Alexander de Grote had zelfs een vriendje die mee ging met de grote veldslagen. Alles waar nu een taboe op zit, was destijds niets bijzonders. Maar sinds het wereldwijde oprukken van gewelddadige en intolerante religies zoals het Christendom, de Islam en nog een aantal van wereldvreemde achterlijkheden is het gedaan met de keuzevrijheid op velerlei gebieden en met name betreffende de seksualiteit. En wat Nederland de laatste 50 jaar heeft bereikt op het gebied van tolerantie, wordt nu langzamerhand afgebrokkeld door rare uit de tijd geraakte ideeën. Homo’s worden wijken uitgetreiterd of in elkaar geramd omdat ze gewoon gelukkig willen zijn met iemand van hun eigen geslacht. En het meest onbegrijpelijke van alles blijft dat ze “uit de kast” moeten komen. Wat is dat voor raars? Welke imbeciel heeft dat bedacht???

Ik roep dan ook alle homoseksuelen op om zichzelf te respecteren en nooit te gaan vertellen wat je geaardheid is als je daar geen behoefte aan hebt, en gewoon te leven zoals je dat zelf wilt. Je hoeft je aan niemand te verontschuldigen of te verantwoorden en je bent ook niet verplicht om te laten weten wat je geaardheid is. Aan niemand niet. Want dat gaat niemand ook maar iets aan. Bovendien heeft het geen enkele meerwaarde en is er is geen enkele reden om te gaan vertellen dat je homoseksueel bent, want dat is net zo achterlijk dan wanneer iemand gaat vertellen dat hij of zij hetero is. Al die vooroordelen en intolerantie is om
Kotsmisselijk van te worden!