Minima gered van financiële executie.

Eindelijk is Nederland bevrijd van nog een regering die Nederland niet waardig is. En met name de minima is gered van een financiële executie. De kabinetten Balkenende waren al een grote ellende, maar Kabinet Rutte spande wel de kroon. Bezuinigen die met name de minst bedeelden onder ons het meest raken getuigd van een onnadenkende simpelheid die zijn weerga niet kent. Maar ja, dat zijn we natuurlijk wel gewent van een partij als de VVD. Ikke ikke ikke en de rest kan hartstikke stikke. De partij van de minste weerstand. De partij van de weg grijnzende ellende die ze over de minima heen kotsen met hun alles vernietigende beleid. Praktijkervaring hebben ze trouwens ook helemaal niet. Ja, de praktijkervaring die ze hebben opgedaan bij hun kapitalistische en materialistische volgelingen waarbij ze heel diep in hun hol kruipen om maar vriendjes te blijven en zeker te zijn van hun eigen inkomsten. En die CDA is precies zo geworden. Was het voorheen nog een redelijke sociale partij die het opnam voor mensen die het wat moeilijker hadden, tegenwoordig nagelen ze alles en iedereen aan het kruis waar maar het snelst geld te halen valt. Als het huidige CDA de hemel ooit haalt, dan begrijpt iedereen wat voor onmenselijke bende het is.

En Geert Wilders??? Tja, die heeft zich weer eens van z’n impulsieve kant laten zien. Het zag er eerst naar uit dat hij er mee instemde dat de VVD en het CDA het Nederlandse volk de laatste financiële genadeklap zou geven. Gelukkig blijkt Wilders toch nog een menselijke kant te hebben waar Rutte en Verhagen nog nooit van hebben gehoord en niet eens weten wat dat inhoud. Wilders kon het toch niet over zijn hart verkrijgen dat met name de minima, de ouderen en de gehandicapten de rekening zouden gaan betalen van de door de kapitalisten (VVDers) veroorzaakte financiële ellende. Dus is hij zo verstandig geweest om de stekker uit dit rariteiten kabinet te trekken. Op alleen dat punt verdiend hij een hele dikke pluim. Wel is het erg jammer dat hij zijn huiswerk niet goed heeft gedaan. Hij roept dat hij niet achter de domme regels van Brussel aan wil hollen. Maar de regels waar Wilders op doelt zijn bedacht door Nederland bij het creëren van de Europese Uni. Wat da betreft kan hij beter blijven trappen tegen de Islam. Daar lijkt hij meer van te weten dan van de herkomst van de Europese regels. En natuurlijk zit Nederland nu met een probleem. Een land in crisis die nog verder in een crisis is gestort door een rechts kabinet die Nederland in korte tijd kapot heeft bezuinigd en vervolgens sterk in de minderheid is dankzij het opstappen van Geert Wilders.
Dus moeten er weer verkiezingen komen. Laten we hopen dat er een sterk, sociaal en verstandig nieuw kabinet komt met praktijkervaring en weet te bezuinigen op zaken die niet de minima nog verder in een financiële afgrond duwen. En dan het liefst zo links mogelijk. Dan kan ook dat Kunduz akkoord de nek worden omgedraaid. Want we hebben nu kunnen zien wat een rechts kabinet aan kan richten. En dat is om
kotsmisselijk van te worden!